SMART SERVE

חזרה לרשימה
08/23
 

תעשיית המסעדנות מתמודדת מזה זמן רב עם אתגרים המשפיעים על הרווחה (well-being) והאיזון בין עבודה-חיים בקרב צוותי המסעדות. מחקר מקיף שעשיתי שופך אור על הסוגיות המתמשכות שעומדות בפני עובדי המסעדות, ומדגיש את הצורך העז בפתרון שייתן מענה לחששות אלו.

"התעשייה, בהרבה מובנים, הרסה את החיים שלי. בגיל 21 בחרתי להיות מלצר במקום להמשיך את הלימודים שלי. עכשיו אני בן 34, ואני יותר לבד ממה שהייתי אי פעם. נטשתי חברים מדהימים לטובת העבודה הזה. בחרתי בלילות, סופי שבוע וחגים על פני המשפחה הקרובה שלי". (ק. מלצר)

ממצאים ממחקר מקיף מגלים שעובדי מסעדות מתמודדים לעתים קרובות עם:

  • לוחות זמנים של עבודה תובענית ומשמרות לא סדירות
  • רמות גבוהות של מתח ושחיקה 
  • זמן מוגבל לטיפוח עצמי והתחייבויות אישיות
  • מערכות יחסים מתוחות בין אנשי צוות שונים
  • דרכים מוגבלות לצמיחה והתפתחות מקצועית

SMART SERVE היא מערכת חדשנית שנועדה לתת מענה לאתגרים הייחודיים איתם מתמודדים צוותי המסעדות מתוך הכרה בכך שעובדים שמחים ומסופקים הם אבן הפינה של מסעדה מצליחה. על-ידי יישום SMART SERVE, המערכת מעצימה את העובדים להשיג איזון טוב יותר בין עבודה לחיים, לשפר את התקשורת ולייעל את התפעול. באמצעות גישה ממוקדת עובדים זו, שביעות הרצון בעבודה תוגבר, השחיקה תופחת וניתן יהיה לפתח סביבת עבודה חיובית יותר.SMART SERVE מתחייבת לתמוך ולרומם את עובדי המסעדות, לאפשר להם להצטיין בתפקידיהם ולתרום להצלחה הכוללת של המקום.