

סטודנטיות וסטודנטים מהחוג לתקשורת צילומית במכללה, יצאו לצילומי פרוייקט גמר בקורס צילום קולינרי.
הצילומים נערכו במסעדת אלטער, בהובלת השף ענר בן רפאל. במסעדה הסטודנטיות והסטודנטים למדו על יצירת לוקשיין לצילום בחצר, בגינת הירק וברחבי המסעדה, צילומים אלו יוצגו במדיות החברתיות של המסעדה ושל בן רפאל וייצגו את תפריט הקיץ 2022.
"צלם טוב הוא האיש הכי חשוב באירוע"
"צלם פודי הוא בעל הבנה לקולינריה, הרואה את התמונה הכוללת ומחפש את הסיפור ולא את הפריים"
את הקורס מנחה הצלמת גל בן זאב, הנחשבת בתחומה ביצירת תוכן ויזואלי קולינארי ליעדים שונים.
"אחת המטרות שלי לתת לסטודנטים לראות מה קורה בשטח בזמן אמת", אומרת גל, מוסיפה ונותנת לנו מספר טיפים ליישום:
לקריאת הכתבה המלאה שפורסמה בישראל היום לחצו כאן >